جک S3 مدل ۲۰۱۹ ،تحولی در زبان طراحی جک
جک برندی جا افتاده و درخشان در ایران است که به لطف دو محصول پرطرفدار سدان جی ۵ و شاسی بلند اس ۵ توانست فروش خوبی را به ثبت برساند و در مقابل رقبای خود در بازار ایران همواره پیشتاز باشد.
در سال ۱۳۹۱ اولین سری از خودروهای جک وارد بازار ایران گردید. اما از اواخر سال ۱۳۹۲ با ورود جی ۵ و سال ۱۳۹۴ با ورود اس ۵ به بازار بود که محبوبیت محصولات این نشان تجاری چند برابر گردید. در ابتدا، اس ۵ با جعبه دنده شش سرعته دستی و پیشرانه ۲ لیتری توربو، به بازار عرضه شد و توانست تا اولین خودرو شش دنده دستی بازار داخلی ها شود.
در اوایل سال ۱۳۹۵، اس ۵ با جعبه دنده اتوماتیک و با همان پیشرانه قبلی و سطح امکانات بیشتر، به بازار آمد. اس ۵، با داشتن پیشرانه مجهز به توربو و با بهره گیری از گیربکس دوکلاچه (DCT ) هماهنگ با موتور خودرو توانست رضایت اکثر مشتریان خود را در بحث شتاب و کشش جلب کند و روز به روز فروش بیشتری را تجربه نماید.
پس از گذشت چند سال کرمان موتور محصول دیگری از برند جک را در ایران معرفی نمود. این خودرو جک اس ۳ نام داشت که در سال ۱۳۹۶ رونمایی شد. جک اس ۳ برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ به بازار چین معرفی گردید.
بعد از مدتی این خودرو با کمی تغییرات در جلو پنجره جهت هماهنگی با شرایط آب و هوایی ایران، به بازار آمد. اس ۳ یک خودروی کراس اوور جمع و جور شهری است که ابعادی کوچکتر از اس ۵ دارد. پس از ورود اس ۳ به بازار ایران، با توجه به امکانات و تجهیزات مناسب، این کراس اوور شهری مورد استقبال بسیاری از مصرف کنندگان قرار گرفت.
جک اس ۳ از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در بازار با پیشرانه های ساده و ظاهر اولیه در حال عرضه بود. شرکت جک موتورز در سال ۲۰۱۶ فیس لیفتی از آن را با تغییراتی در طراحی و آپشنها معرفی نمود؛ اما پیشرانه و مشخصات فنی آن بدون تغییر باقی ماند.در سال ۲۰۱۸ تغییراتی در این خودرو اعمال گردید؛ اما در سال ۲۰۱۹ جک موتورز مجدد این خودرو را فیس لیفت و تغییراتی را روی آن اعمال کرد. اما این بار کمی اصولیتر و بهتر این امر صورت گرفت که شامل تغییرات اساسی در ظاهر این خودرو و همچنین معرفی پیشرانه ای جدید در کنار پیشرانه های قبلی برای این خودرو بود. تغییراتی که شرکت جک در طراحی ظاهری این خودرو انجام داده است حکایت از ایجاد تغییر و تحول اساسی در زبان طراحی این شرکت دارد.
برای این نسخه از جک اس ۳، پیشرانه های ۱٫۶ لیتری و ۱٫۵ لیتری در نظر گرفته شده است. پیشرانه ۱٫۶ لیتری این خودرو توان تولید ۱۱۸ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور را دارد.اما قرار است یک پیشرانه جدید توسط شرکت جک برای این خودرو ارائه گردد. این پیشرانه، سه سیلندر ۱٫۲ لیتری توربو با تکنولوژی پاشش سوخت مستقیم است. در حال حاضر جزییات بیشتری در ارتباط با این پیشرانه در دسترس نیست. اما با توجه به ویژگی های پیشرانه های سه سیلندر و برخورداری از تکنولوژی های توربوشارژ و سیستم پاشش سوخت مستقیم، می توان انتظار داشت که این نسخه از جک اس ۳ مصرف سوخت پایینی را به همراه داشته باشد.
در شرایط فعلی امکان تولید نسلهای جدیدتر این خودرو در ایران وجود ندارد. با این وجود می توان احتمال داد که شرکت کرمان موتور با عرضه نسلهای جدید اس ۳ میتواند نظر مشتریان بیشتری را به سمت خود بکشاند.