بنتلی کانتیننتال GTC وارد میشود
بنتلی خودروساز کمنظیری است. از سال ۲۰۰۶ که به اشتباه توسط فولکسواگن خریداری شد تا امروز که با محصولاتی نظیر کانتیننتال و بنتایگا گوی سبقت را از باقی رقبا در بازار محصولات سوپرلوکس ربوده، همواره یک چیز درباره این شرکت بدون تغییر بوده است: «ابهت». حال اگر این ویژگی را با مواد گرانقیمت، تاریخ پرافتخار و موتورهای قدرتمند قاطی کنید، چیزی شبیه نسخه ۲۰۱۶ بنتلی کانتیننتال سوپراسپورت خلق میشود که با داشتن یک موتور هشت سیلندر دو توربو و وی شکل، قادر است برای هر خودرو سریعی در ایران در حکم قاتلی مخوف باشد!
این خودرو که توسط یکی از هموطنان مقیم امارات به کشور وارد شده، مدل ۲۰۱۵ است و در فاصله سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ توسط خود شرکت بنتلی عرضه میشد. البته سال آخری که بنتلی کانتیننتال سوپراسپورت به بازار عرضه شد، بهایی معادل ۱۳۵ هزار و ۷۶۰ یورو (۱۶۵ هزار دلار) داشت و هماینک پس از حدود ۱۰ هزار کیلومتر کار در دوبی، نزدیک به ۱۱۰ هزار دلار قیمت دارد. عددی که به معنی بهای یک میلیارد و ۲۵۰ میلیونی این بنتلی مخوف در خارج از کشور است اما این بنتلی چرا اینقدر گرانقیمت است و دلیل توجه بسیار بالای اهالی خودرو به تصاویر منتشر شده از آن در اینستاگرام و تلگرام چیست؟
خب این خودرو با همه بنتلیهای کانتیننتالی که قبلا به صورت پلاک ملی یا گذر موقت به کشور وارد شدهاند فرق دارد. این سوپرکوپه ۲۲۰۰ کیلوگرمی که از موتور ۱۲سیلندر ۶۰۰۰سیسی مشهور بنتلی استفاده میکند، از نظر فنی ساختار پیچیدهای داشته و به غیر از آرایش دبلیو، به دو عدد توربوشارژر بزرگ مجهز است. وضعیتی که در نهایت باعث شده تا مهندسان این شرکت انگلیسی رنج قدرت این سری خاص از کانتیننتال سوپراسپورت را در نسخه GT3 از مرز ۷۰۰ اسب بخار عبور داده و رسما یک هیولای واقعی خلق کنند.
البته که تغییر و تحول نسخه استاندارد کانتیننتال به بخش موتور محدود نشده و تغییر سیستم تعلیق به فنرهای جدید، رینگ و لاستیک مسابقهای ۲۰ اینچی، سیستم ترمز، باله عقب، صندلیهای مسابقهای ریکارو در کنار کاهش ۱۱۰ کیلویی وزن خودرو را هم شامل شده است. اصلاحاتی که در نهایت موجب شده تا این کوپه انگلیسی قادر باشد ظرف ۳.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر و ظرف ۸.۹ ثانیه به سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت دست یابد. خود بنتلی ادعا میکند راننده این نسخه خاص از کانتیننتال GT با آن اتاق اشرافی مملو از امکانات قادر است به راحتی تا مرز سرعت ۳۲۰ کیلومتر در ساعت برسد در حالی که به لطف دیسکهای ترمز کربنی و فنربندی مستحکم، به راحتی قابل توقف و هدایت در مسیر مدنظر است.